SILENTIUM d'Anna Bahí & Xavi de Palau 2017

El segon esdeveniment és l' ANNEX_SILENTIUM un projecte fotogràfic d'Anna Bahí i projecte sonor de Xavier de Palau (amb la col.laboració del dissenyador gràfic Xavier Alamany per la realització d'un llibre d'artista: el receptacle contenidor de tot aquest projecte).

.   .   .

The second event in ANNEX_SILENTIUM page. The photografic project by Anna Bahí and the sound project by Xavier de Palau (in collaboration with the graphic designer Xavier Alamany for conducting an artist's book).PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
PRESENTACIÓN // PRESENTAZIONE


9 de febrer 2017 a les 19h al Istituto Italiano di Cultura de Barcelona

11 de febrer a les 12h Auditori Palau Solterra, Fundació Vila Casas de Torroella de Montgrí

.       .      .      .

Uns dies abans es va fer una xerrada a càrrec de Marie-Ange Causarano (Florència 1971) del Dipartimento di Scienze Storiche e dei Beni Culturali della Università degli Studi di Siena (Itàlia), col.laboradora del projecte artístic de fotografia i música "SILENTIUM" d'Anna Bahí i Xavier de Palau. 
Ens va parlar dels hospitals medievals, en concret, de l'Ospedale del Santa Maria della Scala de Siena on, precisament les parets d'aquest hospital van inspirar la part fotogràfica del projecte "Silentium". 
La conferència va ser en el Museu Darder de la ciutat de Banyoles (Pla de l'Estany) i organitzat pel Centre d'Estudis Comarcals de la mateixa ciutat.Imatges de la conferència de Marie-Ange Causarano (traducció simultània d'Anna Bahí).
L'acte de presentació va anar a càrrec de Joan Antón Abellan i de Xavier de Palau (en la foto).

+ INFO a ANNEX_COL.LABORADORS (Marie-Ange Causarano)